Hét új tag felvételével december 1-én megalakult a MATASZ Veszprém Megyei Egyesület Női tagozata. A hölgyek többsége közvetlenül kapcsolódik a honvédelemhez, mivel évekkel ezelőtt, vagy még napjainkban is a honvédségnél dolgozik.

A tartalékos hölgyek a jövőben havonta két alkalommal tartanak klubfoglalkozást. A tevékenységükkel alapvetően kapcsolódnak az egyesület által szervezett programokhoz, ezért részt kívánnak venni a szervezett ünnepségeken, honvédelmi rendezvényeken és tematikus délutánokon.

Az elképzeléseik szerint külön foglalkoznak az új divattal, a papír kézműves feldolgozásával. Ami dísztárgyak, használati eszközök készítésében ölthet formát. Ennek módját, technikáját a tagok az internetről sajátítják el és a foglalkozásaikon egymásnak adják át az ellesett fogásokat, módszereket.

Tanulva! Tanítani! Értelmet adni az időnek és a környezetnek, a papír újrahasznosításában! – ez a mottója a megalakult tagozatnak. A terveik között szerepel többek között az, hogy 2017. október elején az általuk készített tárgyakból egy önálló kiállítást rendeznek, de a helyszínt még keresik.

Veszprém megyei szervezet - 2016.12.01. - megalakult a MATASZ Veszprém Megyei Egyesület Női tagozata Veszprém megyei szervezet - 2016.12.01. - megalakult a MATASZ Veszprém Megyei Egyesület Női tagozataVeszprém megyei szervezet - 2016.12.01. - megalakult a MATASZ Veszprém Megyei Egyesület Női tagozataVeszprém megyei szervezet - 2016.12.01. - megalakult a MATASZ Veszprém Megyei Egyesület Női tagozata
Veszprém megyei szervezet - 2016.12.01. - megalakult a MATASZ Veszprém Megyei Egyesület Női tagozata