MATASZ elnökség szolnoki kihelyezett ülése

Dátum: 2018. febr. 15. cs, 07:06 - MATASZ - Írta: matasz.com
Nyomtatóbarát változat

Megkezdte szerdán munkáját a MATASZ elnökség szolnoki kihelyezett ülése, amelyen a megyei elnökök mellett, a Szövetség országos tagozatainak elnökei is részt vesznek.

Az ülés fő feladat a 2017. évi beszámoló, valamint a 2018. évi Programterv és költségvetés megtárgyalása és előkészítése a március végi küldöttgyűlésre. Az elnökségi ülésen túlmenően a résztvevők megtekintik az Ejtőernyős és sorállomány történeti kiállítást, bemutatásra kerül egy lehetséges Kadét központ is.
Nébald György, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke és Kollár Edina főtitkár tájékoztatót ad a Sportszövetség aktuális feladatairól.


 

Takács Attila dandártábornok az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság (MH HFKP) parancsnoka pedig tájékoztatást ad az önkéntes tartalékos rendszerről, a rendszer minél eredményesebb működése érdekében a megyei közigazgatási szervekkel kialakított kapcsolatokról, az MH HFKP és a MATASZ megyei együttműködésének lehetséges feladatairól. Mindkét előadást követően konzultációra is lesz lehetőség.

A megbeszélések helyszíne a közelmúltban megnyílt, és méltán híressé vált REP TÁR múzeum lesz, természetesen lehetőség nyílik majd a múzeum meglátogatására is.

 

A megbeszélés első napján, szerdán a résztvevőket levélben köszöntötte Németh Szilárd, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke is.

A levelet ezúton közreadjuk, kattintson rá:

(ha rákkattint a képre, levélre akkor nagyobb méretben is olvashatja)

20180214_nszi_valaszlevel_k.jpg