Savaria Történelmi Karnevál, elismerés

Dátum: 2018. nov. 01. cs, 06:26 - MATASZ Vas megye - Írta: matasz.com
Nyomtatóbarát változat

Széles Ernő országos elnök és Török Kálmán Vas megyei elnök levélváltása is jól példázza a megyei MATASZ tagok és vezetőségek eredményes tevékenyégét, amelyet a társadalom is elismer:
 
20181029_savaria_karneval_oklevel_k.jpg

From: SZÉLES ERNŐ []
Sent: Wednesday, October 31, 2018 4:55 PM
To: MATASZ m Vas Török Kálmán ()
Cc: MATASZ i 1 .... ()
Subject: FW: 2018. évi Savaria karnevál értékelése

Tisztelt Elnök Úr!

Kedves Kálmán!

Köszönöm, hogy a MATASZ hírnevét öregbítettétek ismételten a Savaria Fesztiválon és a MATASZ Vas megyei szervezete elnyerte az elismerő oklevelet. Kérlek tolmácsold köszönetemet valamennyi helyi MATASZ tagnak és vezetőtársadnak, akik részt vettek az előkészítésben és a rendezvény kiváló színvonalú végrehajtásában. A toborzó rendezvényen megjelenő Puskás Tivadar polgármester úr is csak az elismerés szavaival illette a megyei MATASZ munkáját, amihez szintén gratulálok.

További eredményes munkát kívánok!

Üdvözlettel:

Széles Ernő ny. ddtbk.

MATASZ elnökFrom: Török Kálmán [mailto:]
Sent: Monday, October 29, 2018 10:54 PM
To: ........
Cc: Ernő Széles
Subject: 2018. évi Savaria karnevál értékelése

Tisztelt Elnök Úr!
Tisztelt Tagok!

A Savaria Történelmi Karnevált szervező Savaria Turizmus Nonprofit Kft. meghívására részt vettem a 2018. évi Savaria Történelmi Karnevál köszönetnyilvánító eseményén, 2018. október 29-én (hétfőn) 18.00 órakor, a Daniel & Frére Restaurantban Szombathelyen (volt OldPost étterem helyén) Hefele M. u. 2. alatt, az eseményen Grünwald Stefánia Savaria Turizmus Nonprofit Kft. ügyvezetője és Dr. Puskás Tivadar Szombathely MJV polgármestere megköszönte a támogatók és közreműködök aktív részvételét a XIX. Savaria Történelmi Karnevál megszervezésében és lebonyolításában.

Itt köszönöm azon tagjaink segítségét akik a karneváli feladatokban részt vállaltak, munkájukkal segítették a toborzópont működését.

Megköszönöm Elnök Úr és az országos vezetés támogatását.

Köszönettel:
Török Kálmán

elnök