20181122_mttosz_.jpg
HONVÉDELMI NEVELÉS A SPORT LÁTÓSZÖGÉBŐL

című konferencia 2018. november 22-én, melyet a

MAGYAR TECHNIKAI ÉS TÖMEGSPORTKLUBOK ORSZÁGOS SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉGE

a budapesti Milton Friedman Egyetemen rendez

- Budapest, III. ker. Kelta u. 2.
a Honvédelmi Sportszövetség támogatásával, a Honvédelmi Minisztériummal együttműködve

A résztvevők betekintést kapnak a sport és a hazafias, honvédelmi nevelés újra értelmezett kapcsolatába, az illetékes társadalmi szervezetek és kormányzati szervek célkitűzéseibe, illetve az ezek elérését szolgáló lehetséges eszközökbe és módszerekbe.


A neves felkért előadó kör tagja többek közt Dr. Simicskó István Kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, Erdélyi Lajos, a H.M. helyettes államtitkára, Széles Ernő ny. dandártábornok a MATASZ elnöke, Dr. Hatala József ny. altábornagy, a Magyar Autóklub elnöke és Gergely István olimpiai bajnok, a Budapesti Honvéd SE ügyvezető elnöke, Torba Attila alezredes, a Honvéd Vezérkar képviselője.


A konferencia lehetőséget ad az előadások meghallgatásán túl a konzultációra és a tapasztalatcserére is a szekció ülések keretében, ahol a legeredményesebb gyakorlati megoldások kerülnek előtérbe.


Részletes program és a további tudnivalók a www.mttosz.eu honlapon érhetők el.


A konferencián a részvétel ingyenes, de a jelentkező nevének és szervezetének megadásával előzetes jelentkezés ajánlott a honvsport©gmail.com mail címen mielőbb, mert a regisztráció az érkezések sorrendjében veszi fel a névsorba a jelentkezőket.


Budapest, 2018. november 07.

Az MTTOSZ Elnöksége