Hír: VIII. Honvédfesztivál - köszönet
(Kategória: MATASZ)
Küldte: matasz.com
2017. október 10. kedd - 21:53:18


20171006_koszonet.jpg
Széles Ernő ny. dandártábornok
elnök Úr részére

Tisztelt Széles Ernő ny. dandártábornok elnök Úr!


2017. szeptember 23-29. között, a Pákozd-sukorói csata 169. évfordulója tiszteletére VIII. alkalommal rendezte meg a Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft. a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete közreműködésével Honvédfesztivál c. programsorozatát.


Az események láncra fűzött sorozata lehetőséget adott minden érdeklődő számára, hogy megtalálja a részére megfelelő programelemet és a megszerzett élmények következtében népszerűsítse a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyet, illetve a hagyományok, a történelem és a honvédelem kiemelt szerepét.


Az egy hetes eseménysorozat lezárultával engedje meg, hogy a Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft. nevében köszönetemet fejezzem ki, amiért Ön is hozzájárult a rendezvény sikeres lebonyolításához!


Pákozd, 2017. október 6.

Tisztelettel:
Dr. Görög István
ügyvezetőTisztelt MATASZ tagok, aktivisták!

A rendezvény sorozaton részt vett bajtársainknak tolmácsolom a KEMPP ügyvezetőjének köszönő levelét és jókívánságait. Köszöni az elnökség és jómagam is áldozatkész munkátokat, amellyel kivívtátok ügyvezető úr elismerő szavait.
Jövőre legyünk még többen, akik ezt a nemes kezdeményezést jelenlétükkel is támogatják.

Széles Ernő ny. ddtbk.

Ezen hír származási helye: MATASZ - Magyar Tartalékosok Szövetsége
( http://matasz.com/news.php?extend.500 )